Habib Makina; 1980 yılında kurulmuştur. Şirketimiz ALMANYA/BDS MASCHINEN GmbH. Şirketinin 25 yıldır ilk ve tek Distribütörü olarak çalışmalarına devam etmektedir. Habib makina manyetik matkap ve kaynak ağzı açma makinalarında Türkiye’nin önde gelen distribütörüdür.

İtalyan makina üreticisi GBC’nin Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştiren Habib Makine ürünleriyle Türkiye’de gemi inşa firmalarına çözümler sunuyor.
Sektöründeki 41 yıllık deneyimi ile Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu’nun lider markalarını Türkiye endüstrisi ile buluşturan firma, Gemak Tuzla Tersanesi, İstanbul Tersanesi, Kuzey Star Tersanesi ve RMK Marine GBC markalı ürün temin eden tersaneler arasında bulunuyor.

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Habib Makina Başkan Vekili Yusuf Habib, gemi inşa sektörüne ağırlıklı olarak GBC COMPACT EDGE 80 ürünlerini sunduklarını belirterek, “Piyasaya kaliteli ürünleri tanıttığımız ve Türkiye için büyük önem taşıyan çok büyük projelere ürünlerimizle katkı sağladığımız için gurur duyuyoruz” dedi.